Признање и плакета за Ању Ашоњу

22.05.2017.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић организовао је данас пријем за младу одбојкашицу „Црвене звезде“ Ању Ашоњу и наградио је признањем и плакетом за допринос развоју спорта у Вишеграду.

Ашоња, која је ове године са јуниорском екипом освојила првенство Србије, а са репрезентацијом је била два пута вицешампион Европе, захвалила је начелнику за пријем.

„Ово признање нам даје мотив да се трудимо, да будемо што успјешнији у спорту којим се бавимо“, истакла је Ашоња, ученица трећег разреда средње школе која игра у одбојкашком клубу „Црвена звезда“ за сениорски и јуниорски тим, те у репрезентацији за јуниоре.

Ђуревић је захвалио Ашоњи за постигнуте резултате, пожеливши јој успјех у даљем раду, те истакао да општина организује избор за најбољег спортисту.

„Ми у нашем избору нисмо изоставили ни спортисте који овдје живе и са успјехом наступају за најбоље клубове са ових простора и сматрамо да својом игром доприносе промоцији општине Вишеград и развоју спорта у нашем граду“, истакао је Ђуревић.

СРНА