Пријем за ученике генерације основне и средње школе

02.10.2020.

Директор предузећа „Хе на Дрини“ Недељко Перишић уприличио је пријем за ученика генерације вишеградске Основне школе „Вук Караџић Андреу Тасић и ученика генерације Средње школе „Иво Андрић“ Галу Пајовић.

„Овогодишњи пријем за ученике генерације је одржан нешто касније него ранијих година због ситуације проузроковане вирусом корона, али ми и на овај начин показујемо да не заборављамо младе људе и да им пружамо подршку, са циљем мотивације како би наставили да постижу добре резултате и у наставку њиховог школовања“, истакао је Перишић.

Он је рекао новинарима да је из вишеградске основне и средње школе изашло много људи који су остварили завидне каријере у различитим областима животима и да су ученици побјеђивали у различитим врстама такмичења, а да је подршку пружало ово предузеће.

„У име Управе предузећа и у своје лично име честитам ученицима генерације на залагању, оствареним резултатима, као и наставницима и свима онима који су допринијели успјеху младих људи“, нагласио је Перишић.

Ученик генерације Основне школе „Вук Караџић“ Андреа Тасић, рекла је да школовање наставља у Гимназији у Вишеграду и изразила захвалност Управи предузећа и директору Перишићу за разумијевање и помоћ која никада није изостала од овог колектива.

Ученик генерације Средњошколског центра „Иво Андрић“ Гала Пајовић, захвалила се директору Перишићу на пријему и пригодним поклонима, који ће послужити као подстрек за наставак учења.

„Уписала сам Факултет организационих наука у Београду и надам се да ћу оправдати повјерење које сте нам указали“, изјавила је Пајовићева.

Пријему за ученике генерације присуствовали су и директори Основне школе „Вук Караџић“ Момир Радојчић и Средњошколског центра „Иво Андрић“ Дивна Васић.