Пријем за рукометаше и одбојкашице 

24.05.2024.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић уприличио је данас пријем за чланове Рукометног клуба „Вишеград ХЕД“ који су изборили пласман у Премијер лигу БиХ и одбојкашице клуба „ХЕ на Дрини“ које ће од наредне сезоне наступати у Првој лиги Републике Српске.

Овом приликом Ђуревић је честитао вишеградским спортистима на изузетним резултатима те пожелио много упсјеха у наредној такмичарској сезони.

„Оно што можемо да обећамо нашим спортистима јесте да ћемо и даље заједно са предузећем „ХЕ на Дрини“ стајати иза њихових резултата. Све оно што они раде и резултати које постижу су веома важни за наш град који они представљају у најбољем свјетлу“ истакао је Ђуревић.

Тренер вишеградских рукометаша Жељко Јаћимовић захвалио се на данашњем пријему али и подршци коју је општина Вишеград пружала овом клубу током цијеле сезоне.

„Још увијек се нису слегли утисци од освајања титуле Прве лиге Републике Српске, тако да нас у наредном периоду очекују договори са управом клуба о томе како наш квалитет подићи на виши ниво с обзиром на озбиљност такмичења у Премије лиги БиХ“ додао је Јаћимовић.

У име Одбојкашког клуба „ХЕ на Дрини“ општини Вишеград као и предузећу „ХЕ на Дрини“ захвалио се предсједник Раде Баралић који је рекао да је њихова подршка омогућила добар резултат.

„Надамо се да ћемо у следећој сезони испунити наш циљ, а то је да се покажемо као стабилна прволигашка екипа, а наравно уз даљу подршку општине и предузећа „ХЕ на Дрини“ истакао је Баралић.

У наредну такмичарску сезону Вишеград улази са три клуба која су изборила пласман у виши ранг такмичења, одбојкашице и фудбалери пласирали су се поново у Прву лигу Републике Српске, док су рукометаши будући учесници Премијер лиге БиХ.