Пријем за најуспјешније спортисте

09.07.2018.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић организовао је данас пријем за спортисте који су учествовали на 55. Међуопштинским омладинским спортским играма /МОСИ/ у Прибоју.

Вишеграђни су се са игара вратили са освојених шест медаља, а Ђуревић је најуспјешнијима уручио пригодне поклоне.

„Наша обавеза је да наградимо велики успјех наших спортиста који су освојили медаље. Ово је још један примјер како општина помаже развоју спорта у нашем граду“, нагласио је Ђуревић.

Вишеградски каратисти, чланови Карате клуба „Дрина“ освојили су пет медаља на овогодишњим играма, по једну златну и сребрну, те четири бронзане.

Гала Пајовић освојила је у појединачним борбама бронзу, а екипно златну медаљу.

„Велика је част представљати своју општину на МОСИ у Прибоју“, изјавила је Пајовићева, те захвалила начелнику на поклонима.

У борбама појединачно, Настасија Пухало се окитила сребрном медаљом, а у тиму са Пајевићевом и Селеном Леканић освојила је злато.

„Ово су ми биле треће МОСИ и за мене ово такмичење, као спортисту представља велико искуство“, рекла је Пухало.

Бронзаном медаљом окитили су се вишеградски планинари у мушкој конкуренцији.

„У јакој конкуренцији од 13 екипа, ми смо освојили треће мјесто. Изузетно смо задовољни освојеном медаљом и надамо се да ћемо наредне године на Сокоцу остварити још бољи резултат“, рекао је Игор Мучибабић, те захвалио начелнику на поклону.

Општину Вишеград је представљало око 70 спортиста, у седам спортских дисциплина – фудбалу, одбојци, кошарци, планинарству, бициклизму, стрељаштву и каратеу.

СРНА