Пријем за добровољне даваоце крви

02.09.2022.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић уприличио је пријем за добровољне даваоце крви удружења „Стара Херцеговина“ и друштава из Србије, Црне Горе и Републике Српске, који учествују на данашњој акцији добровољних давалаца крви.

Ђуревић је рекао да се Вишеград може похвалити велики бројем хуманих људи, који се редовно одазивају на овакве акције, како би другима спасили живот.

„У своје име и у име општине Вишеград захваљујем се свима и желим им добро здравље, а гостима лијеп и угодан боравак у нашем граду“, истакао је Ђуревић.

Добровољни давалац крви из Будве Рајко Кузман рекао је да годинама долазе у Вишеград на акције добровољних давалаца крви.

„Драго нам је да можемо своју драгоцјену течност да поклонимо за оне којима треба и то нас чини срећним“, нагласио је Кузман.

Миро Анђелић, давалац крви из Требиња рекао је да су и ове године на традиционалној акцији у Вишеграду.

Предсједник Друштва добровољоних давалаца крви „Стара Херцеговина“ Перо Крстић захвалио је начелнику за подршку у организовању акције.

„Велика част и задовољство је бити на пријему међу добрим људима. Хвала свима и највише гостима, који у наш град радо долазе“, истакао је Крстић.

СРНА