Пријем за чланове Веслачког клуба „Једрина“

22.03.2018.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић уприличио је данас пријем за представнике локалног Веслачког клуба „Једрина“ који биљеже значајне резултате и афирмишу овај спорт у локалној заједници.

„Настојимо да помогнемо све спортске клубове и на изузетан начин водимо бригу о свим младим људима. Желимо да се што више њих бави спортом и да ово буде препознатљива средина у коју се радо долази. Вишеград сваке године кроз спортске клубове прими велики број играча, а спортске манифестације су традиционалне и добро организоване“, истакао је Ђуревић.

Он је додао да је Веслачки клуб „Једрина“, захваљујући Емиру Кустурици, добио одличне услове за развој овог спорта и да клуб афирмише младе људе на прави начин.

„Наставићемо да пружамо подршку и пратимо развој спорта, али и да му дајемо на значају“, рекао је Ђуревић.

Тренер Веслачког клуба „Једрина“ Ненад Јовичић рекао је да је сарадња са општином изузетна и да имају подршку од начелника ове општине и Андрићграда.

„Начелник Ђуревић нас подржава, обезбиједио нам је опрему за све чланове, пут за ергометријаду за Београд, што нам много значи“, додао је Јовичић.

Он је напоменуо да клуб ради од новембра 2016. године и да су имали три такмичења у Новом Саду, два у Београду и један у Истанбулу.

Тренер веслачког клуба „Партизан“ и веслачког клуба „Једрина“ Златко Блашковић рекао је да клуб „Партизан“ помаже веслачком клубу „Једрина“ и да сарадња траје дуго времена.

Он је истакао да је велика заинтересованост младих људи за спорт и да има талената.

СРНА