Приход од рукометне утакмице за ратне војне инвалиде

21.01.2023.

Рукометни клубови „Вишеград“ и „Црвена звезда“ одиграли су вечерас хуманитарну пријатељску утакмицу, а сав прикупљени новац намијењен је ратним војним инвалидима Војске Републике Српске.

Фондација „Делије“ у сарадњи са Удружењем навијача „Делије“ из Вишеграда организовала је хуманитарну акцију уз учешће два клуба, која је окупила велики број навијача, а приређена је и величанствена кореографија „Делија“.

Утакмица, која је одиграна у спортској дворани у Вишеграду, дио је божићне акције коју Фондација „Делије“ у сарадњи са навијачима „Црвене звезде“ реализује у Републици Српској.

У име Борачке организације Вишеград захвалност „Делијама“ за све што су до сада учинили за борачку популацију изразио је Александар Савић, истакавши да је ово најљепши примјер слоге, пожртвовања и хуманости.

„Ваша љубав, драге наше Делије, није само спортска, јер ви сте велики хуманисти и родољуби. Ријетко смо чули да се ова патриотска организација хвали својим доприносом у помоћи свом народу, да лакше преброди тешкоће и недаће. Зато општинска Борачка организација не смије и неће да заборави сарадњу и заједништво са својим Делијама“, истакао је Савић.

Утакмицом, у којој су побиједили рукометаши „Црвене звезде“, обиљежено је и 20 година рада Рукометног клуба „Вишеград“.

СРНА