Предузеће „Хидроелектране на Дрини“ помаже локалне установе

26.10.2017.

Предузеће „Хидроелектране на Дрини“ у сарадњи са општином Вишеград врши грађевинске радове на објектима Дома здравља и Дјечијег обданишта „Невен“, побољшавајући на тај начин услове рада ових установа.

Директор Дома здравља Вишеград Снежана Ђуровић рекла је Срни да су радници предузећа „Хидроелектране на Дрини“ направили наткривени простор за четири паркинг мјеста, на која ће бити паркирана санитетска возила.

„Ова донација нам много значи, јер ће нам то сачувати возила у зимским условима“, рекла је Ђуровићева.

Она је захвалила за помоћ и додала да се ускоро очекује и ново санитетско возило, које ће обезбиједити општина Вишеград.

Директор дјечијег обданишта „Невен“ Данка Митровић рекла је да су захваљујући разумијевању начелника општине Вишеград и директора предузећа „Хидроелектране на Дрини“ у овој установи урађени велики грађевински радови.


„Ради се о улазном степеништу, мијења се комплетна керамика, сређује ограда и обављају други пропратни грађевински радови“, истакла је Митровићева.

Она је додала да се уграђује неклизајућа керамика, која ће повећати степен безбједности дјеце, родитеља и васпитача.

Директор предузећа „Хидроелектране на Дрини“ Недељко Перишић рекао је да ово предузеће осим основних задатака које прописује закон и постизања што бољих резултата, показује и друштвену одговорност, учествујући у стварању што бољих услови за живот у локалној заједници.

СРНА