Предузеће „Хе на Дрини“ потписало спонзорске уговоре са спортским клубовима

08.10.2019.

Директор предузећа „Хидроелектране /ХЕ/ на Дрини“ Недељко Перишић потписао је данас уговоре о спонзорству са представницима спортских клубова из Вишеграда, за шта ће бити издвојено више од 100.000 КМ.
„Као друштвено одговорна фирма настављамо са улагањима у спорт у општини Вишеград. Изабрали смо извођача са реконструкцију паркета у Спортској дворани, а квалитет паркета биће као у хали Пионир у Београду“, рекао је Перишић.

Предсједник Фудбалског клуба „Дрина ХЕ“ Никола Павловић захвалио је предузећу „Хидроелектране“ за издвојена средства, без којих у том клубу не би могли да функционишу.

„Општина Вишеград редовно уплаћује средства и помаже наш клуб, а у току је изградња помоћног стадиона који ће добро доћи јер ће све селекције прећи на тај терен“, истакао је Павловић.

Предсједник Одбојкашког клуба „ХЕ на Дрини“ Владимир Гладанац рекао је овај клуб наставља такмичење у Премијер лиги БиХ.

„Потписивањем уговора са Хидроелектранама ријешићемо наше проблеме и обавезе и олакшаћемо рад клуба“, додао је Гладанац.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је да општина и „ХЕ на Дрини“ улажу у спорт у Вишеграду.

„Вјерујем да ће средства која добију клубови искористити на најбољи могући начин. Сарадња са Хидроелектраном на веома добром је нивоу и ово предузеће помаже општину разним пројектима“, истакао је Ђуревић.

Он је додао да су „ХЕ на Дрини“ кренуле у реконструкцију Спортске дворане, додајући да ће бити замијењен паркет и саниран мокри чвор.

СРНА