Представници карате клубова са Косова и Метохије на пријему код начелника општине Вишеград

14.10.2017.

У Градској кући у Андрићграду, начелник општине Вишеград уприличио је данас пријем за представнике карате клубова са Косова и Метохије, који су допутовали поводом одржавања 12.Меморијалног карате купа „ Видоје Андрић“. Овим поводом Ђуревић је изразио задовољство због посјете Вишеграду представника карате спорта са Косова, те додао да се нада да ће ускоро бити у могућности да узврате исту.

„ Општина Вишеград из буџета издваја око 250.000 КМ за спорт, а наставићемо и у будућем периоду да радимо на његовом развоју како би омогућили боље услове за спортисте свих клубова у овој локалној заједници“, истакао је Ђуревић.

Потпредсједник Спортског савеза Косова и Метохије и члан Управног одбора Спортског савеза Србије Славко Мандић овом приликом је казао да му је веома драго што су у посјети Вишеграду, те захвалио начелнику на гостопримству. „ Ово је почетак сарадње са општином Вишеград у области спорта“, каже Мандић, и додаје да ускоро очекује посјету спортиста ове општине на Косову. Он истиче да је учешће на сутрашњем Меморијалном турниру прилика да се спортисти упознају и друже и да свима пошаљу поруку да је спорт прави пут за све младе генерације.

Радио Вишеград