Позив за помоћ Дому здравља Вишеград

22.09.2017.

Дом здравља Вишеград је једина здравствена установа на подручју општине Вишеград која се бави пружањем здравствене помоћи становницима на овом подручју. Настојимо да направимо знатне кораке на побољшању услова рада, те још боље помоћи корисницима услуга.

Уколико сте у могућности, Вашом донацијом, помозите Дом Здравља Вишеград. Средства ће бити уложена искључиво у апарате и опрему, у шта ће свако имати увид. Такође, могуће је директно донирати медицинске ствари, уз консултацију шта је тачно потребно. Оставићете велики хумани траг, а спомињаће Вас, уз захвалност, и пацијенти и доктори.

Опрема коју користимо у свакодневном раду је дотрајала и користи се неколико деценија, а при том служи као неопходна помоћ у свим пријемима, па тако и у хитним случајевима.

У циљу повећања наталитета у нашој општини, желимо омогућити свим женама гинеколошки преглед, који би се обављао у намјенским просторијама. За ове потребе, Дом здравља је обезбједио гинеколога, али је потребно уложити средства у куповину неопходне опреме.

Наш циљ јесте да подигнемо ниво пружања здравствених услуга на ниво који је достојан човјека у времену у којем живимо, те да омогућимо боље лијечење нашим суграђанима.

Наша жеља је да окупимо добре људе, који имају разумијевања, воље, могућности и хуманости, да помогну Дом здравља, а самим тим и све људе који покушавају да остану на овим просторима.

Ми, тражимо начин да обновимо опрему која је дотрајала и због које пацијенти, одлазе у друге градове.

Наш досадашњи рад подржава Општина Вишеград са чиме се посебно поносимо, јер смо добили новац за куповину новог санитетског возила, али то није довољно да би на начин који је потребан унаприједили наш рад.

Желимо, не само у Вишеграду, него путем наших контаката у цијелом свијету да помогнемо нашу установу, која заслужује да има повјерење свих грађана и да буде носилац останка становништва.

Надамо се да ће уз Вашу подршку Дом здравља угледати свијетлије дане, на радост свих Вишеграђана, остајући као завјет будућим покољењима.