Потписани уговори о спонзорству са десет спортских клубова

23.11.2021.

Директор предузећа „Хидроелектране на Дрини“ Недељко Перишић потписао је данас уговоре о спонзорству са представницима 10 спортских клубова из Вишеграда.

„Због проблема са усвајањем буџета у општини Вишеград испаштају клубови којима су знатно умањена средства. Вођени тим, али и успјешним пословањем у овој години руководство и управа овог предузећа обезбиједили су средства за спортске клубове“, рекао је Перишић новинарима након потписивања.

Он је истакао да ће „Хидроелектране на Дрини“, као друштвено одговорна компанија, наставити да подржава спортске колективе, културно-умјетничка друштва и све младе успјешне људе Вишеграда, те изразио наду да ће ова традиција бити настављена.

„Сигурни смо да ће ова средства бити кориштена за наше суграђане, наше клубове, како би наставили да презентују Вишеград, али и једног од највећих спонзора на најбољи могући начин“, нагласио је Перишић.

Предсједник Џудо клуба „Вишеград“ Вучета Шипчић рекао је да ће им ова средства много значити и да ће бити утрошена на младе кадрове.

„Настојаћемо да у наредном периоду имамо што више такмичења, те да квалитетно опремимо клуб“, напоменуо је Шипчић.

Предсједник Рукометног клуба „Вишеград“ Чедомир Гузина каже да је ово треће потписивање уговора о спонзорству са предузећем „Хидроелектране на Дрини“.

„Помоћ је веома значајна нашем клубу и у минулом периоду се показао резултат тих улагања јер је на табели Прве лиге Републике Српске Рукометни клуб `Вишеград` на трећем мјесту. Настојаћемо и убудуће да оправдамо средства која су нам додијељена, а најбољи начин је добар спортски резултат“, истакао је Гузина.

Зависно предузеће „Хидроелектране на Дрини“ у овој години спонзорисаће 10 клубова са подручја општине Вишеград, а то су: Шаховски клуб „Дрина“, те истоимени Карате клуб и Фудбалски клуб, Рукометни и Џудо клуб „Вишеград“, Одбојкашки клуб „ХЕ на Дрини“, Кошаркашки клуб „Варда ХЕ“, Веслачки клуб „Једрина“, Планинарско друштво „Столац“ и Школу фудбала „Бамби-Соко“.

СРНА