Подршка вишечланим породицама

13.12.2023.

Општина Вишеград кроз различите активности помаже вишечлане породице, а током године је учествовала у обнови инфраструктурних објеката и запошљавању чланова из ових категорија, закључено је на састанку представника Удружења „Четири плус“ у општини Вишеград. Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је да ће општина увијек наћи начин да кроз буџет и друге пројекте помогне овом удружењу.

„Ово је удружење које заслужује пажњу свих из општинске администрације али и цијеле заједнице и драго ми је да чујем да има доста породица са четворо и више дјеце, а обавеза свих нас је да помогнемо њима и подстакнемо младе људе да дјецом оплемењују наш град“, нагласио је Ђуревић.

Према ријечима предсједника удружења Здравка Кујунџића и ове као и протеклих година за дјецу ће бити обезбијеђени новогодишњи пакетићи, а подршка општине неће изостати ни за божићне празнике.

„Ми имамо подршку општине и захваљујући начелнику постали смо удружење од посебног интереса за ову локалну заједницу, на чему смо веома захвални“, истакао је Кујунџић.

Удружење „Четири плус“ окупља око 60 породица са 180 дјеце.