Подршка Карате клубу „Дрина“ биће настављена

30.11.2023.

Карате клуб „Дрина“, један од најуспјешнијих спортских клубова у Вишеграду, и убудуће имаће подршку локалне заједнице, речено је након данашњег пријема за представнике овог спортског колектива код начелника општине Младена Ђуревића.

Секретар Карате клуба „Дрина“ Обрад Гејак рекао је да су ову годину обиљежила бројна такмичења на републичком и интернационалном нивоу, на којима су постигли одличне резултате.

„На великим такмичењима као што су првенства БиХ и Републике Српске, наши спортисти су освојили велики број медаља, а у прилог томе говори и чињеница да имамо двије репрезентативке Селену Леканић и Лару Милутиновић“, истакао је Гејак.

Он је захвалио општини Вишеград и „Хидроелектранама на Дрини“ који пружају пуну подршку овом клубу.

Начелник општине Младен Ђуревић честитао је представницима Карате клуба „Дрина“ на постигнутим резултатима и пожелио им да наставе да ову општину представљају на најбољи начин.

„Радује нас чињеница да су каратисти недавно добили нове просторије и опрему, а ово је прилика да захвалим руководству Андрићграда за уступљени простор који посједује одличне услове за тренинг“, рекао је Ђуревић, који је и предсједник Клуба.

Чланови Карате клуба „Дрина“ учествоваће у недјељу, 3. децембра, на такмичењу „Српска опен“ у Зворнику.

СРНА