Почели радови на изградњи бензинске пумпе у Вардишту

10.10.2017.

Прослављени српски спортиста и предузетник Влада Мандић је уз подршку начелника општине Вишеград Младена Ђуревића положио камен темељац за изградњу нове бензинске пумпе у Вардишту код Вишеграда, чиме је озваничен почетак радова.

Овом приликом Ђуревић је истакао да Вишеград заслужује трећу бензинску пумпу, с обзиром да је познато да  ова  локална заједница спада у најскупље у Републици Српској када је у питању цијена горива.

„ Желим да се захвалим господину Мандићу на овој инвестицији која ће сигурно допринјети и Вардишту али и Вишеграду и његовим потрошачима“, додао је Ђуревић.

Предузетник Влада Мандић је овим поводом рекао да му је изузетно драго што је начелник Вишеграда присуствовао данашњем почетку радова те додао да се нада ће и у будућем периоду наставити успјешну сарадњу.

„ Првенствено нам је циљ да направимо квалитетан објекат, који ће у свом садржају имати  ресторан, продавницу и све друге деривате“, каже Мандић и поручује да ће људима из овог краја омогућити прихватљивије цијене горива.

Према његовим ријечима, у плану је и изградња бензинске пумпе у вишеградском  насељу  Незуци.

Радио Вишеград