Основци посјетили Градску кућу

06.06.2017.

Ученици трећег разреда Основне школе „Вук Караџић“ из Вишеграда посјетили су данас Градску кућу и упознали се о раду начелника и скупштине општине.

„Изузетно смо срећни, што имамо прилику да угостимо наше основце у Градској кући. Обећали смо да ћемо до почетка нове школске године обезбједити услове за бављење спортских активности у дворишту школе“, рекао је начелник општине Младен Ђуревић.

Он је свим ученицима пожелио да буду срећни, здрави, успјешни и да савладају све обавезе.

Учитељица Ивана Јовичић рекла је да су ученици посјетили Градску кућу у оквиру наставне јединице „Моја општина“, која се реализује из предмета природа и друштво.

„Ученици су имали прилику да се упознају са Градском кућом, службама, дужностима начелника, одборника и свих запослених, на чему се захваљујем општини Вишеград“, нагласила је Јовичићева.

Она је рекла да ће ученицима ово значити, а посебно јер им је већини ово први пут да су у посјети општини Вишеград.

„Дјеца су се радовала, када смо почели са реализацијом наставне јединице, а када смо им рекли да ће посјетити општину, били су одушевљени“, додала је Јовичићева.

Ученик Филип Кнежевић рекао је да је у општини јако лијепо.

„Објаснили су нам како одборниции помажу начелницима и како начелник помаже да град буде добар, као и школа“, додао је Кнежевић.