Општина обезбиједила бесплатан превоз на двије релације

01.02.2018.

Општина Вишеград обезбиједила је средства за бесплатан превоз путника на релацији Вишеград-Горња Лијеска-Вишеград и Вишеград -Вардиште-Добрунска Ријека-Вишеград, речено је Срни у општинској управи.
Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је да је бесплатан превоз покренут на иницијативу становника ових мјесних заједница, који већ дужи низ година немају адекватне линије за долазак у град.

„Ово је начин да повежемо становнике и са лијеве и са десне обале ријеке Дрине и да им омогућимо да бесплатним превозом долазе и извршавају своје обавезе. То је и прилика да покажемо да општина води бригу о мјештанима удаљених мјесних заједница“, додао је Ђуревић.

Он је појаснио да ће аутобус на релацији Вишеград-Горња Лијеска-Вишеград полазити сваке сриједе из Вишеграда у 7.30 часова, а повратак са Горње Лијске је предвиђен у 8.00 часова.

„Полазак из Вишеграда на Горњу Лијеску је у 12.00 часова, док је повратак са Горње Лијеске у 12.30 часова“, нагласио је Ђуревић.

Он је додао да ће аутобус на релацији Вишеград-Вардиште-Добрунска Ријека- Вишеград полазити сваке сриједе из Вишеграда у 8.30 часова, а повратак ће бити у 9.00 часова.

„Полазак из Вишеграда према Вардишту је у 14.15 часова, а повратак у 14.45 часова“, истакао је Ђуревић.

Услуге превоза обављаће фирма „Дринатранс“ Зворник.

СРНА