Одржан Стручни колегијум начелника општине

05.12.2016.

kolegijum

У кабинету начелника општине Вишеград, одржан је Стручни колегијум  на којем је заједно са начелницма Одјељења и стручним сарадницима из Општинске управе договорен план рада за наредни период.

Начелник општине Вишеград  Младен Ђуревић истакао је да се на Колегујуму расправљало о проблемима грађана који су изнијети на пријему организованом за грађане.

Он је појаснио да је један од проблема чесма у насељу Гарча те да ће тим испред општине Вишеград у што скорије вријеме обићи и сагледати проблем који имају становници овог насеља.

Ђуревић је додао да је на састанку договорено да комисија која је формирана за пројекат Аква парка обиђе радове и да мишљење о досадашњим изведеним радовима.

,,У наредном периоду договорено је да се изврши легализација билборда, те да се очисте табле са натписом насељеног мјеста које са налазе на улазу у град“, нагласио је Ђуревић.

Он је најавио да је формиран Одбор за прославу Дана Републике, Православне Нове године и предстојећих празника у јануару наредне године.

,,На састанку се разматрало и о паркинг простору испред маркета ,,Tропик“, испред угоститељских објеката и хотела ,,Андрићев конак“, додао је Ђуревић.

Он је рекао да је формирана Комисија за одабир мјеста за постављање споменика Мехмед паше Соколовића коији је поклон бизнисмена Слободана Павловића.

Ђуревић је најавио и обилазак предузећа у наредном периоду са циљем сагледавања проблема и унапријеђивања сарадње.