Одржан Први школски јесењи сајам

30.10.2016.

skolski jesenji sajam

У Основној школи „Вук Караџић“ у Вишеграду одржан је Први школски јесењи сајам хуманитарног карактера са циљем развоја и напретка ове школе.

Наставник енглеског језика Снежана Јевђић рекла је да је Сајам окупио дјецу, наставнике, родитеље и да је у томе његов највећи значај.

„Презадовољни смо одзивом грађана који су дошли да подрже ученике и да награде њихов труд“, додала је Јевђићева.

Она је нагласила да су ученици на секцијама заједно са наставницима правили украсне флаше, тегле, магнете и накит.

Јевђићева је рекла да је Сајам био добротворног карактера, да су сви могли да узму шта желе да ништа не плате или да дају колико могу новца.

skolski jesenji sajam

„Пар наставника је покренуло идеју за Сајам, а имали смо подршку од школског одбора и планирамо да ово постане традиција у нашој школи“, додала је Јевђићева.

Она је посебно захвалила новоизабраном начелнику општине Младену Ђуревићу, Борачкој организацији Вишеград, рехабилитационом центру „Вилина влас“ и представницима Лот тима.

Ђуревић је рекао да га посебно радује велико интересовање за Сајам, јер је ово прилика да се ученици, родитељи и наставници зближе, а да ученици развијају и друге способности и вјештине.

„Наша највећа улагања треба да буду у школе у знање и у дјецу, да би наша будућност била љепша“, рекао је Ђуревић и истакао да сваки труд, рад и марљивост дају резултате, а да је тако и на овом Првом школском јесењем сајму.

Јована Боровчанин