Одбојкашице „Хидроелектране на Дрини“ најбољи представници општине

17.04.2019.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је да су чланице Одбојкашког клуба „Хидроелектарне на Дрини“, које су освојиле Шампионат Републике Српске и пласман у Премијер лигу БиХ, најбољи представници ове општине.

„Ви сте најбољи амбасадори наше општине не само у Републици Српској, него и шире, а посебно нам је драго да је успјех остварен учешћем дјевојака искључиво из Вишеграда“, навео је Ђуревић на данашњем пријему за играче, тренере и управу Одбојкашког клуба „Хидроелектране на Дрини“.

Ђуревић је честитао свима у Клубу на залагању и резултатима, истакавши да ће и даље имати подршку општине Вишеград.

Тренер вишеградских одбојкашица Јово Сарић захвалио је Ђуревићу за честитке, које су им подстрек да наставе са добрим резултатима.

„Обећавамо да ћемо од младих генерација стварати добре особе, ђаке и спортисте који ће позитивно представљати наш град“, навео је Сарић.

Предсједник Одбојкашког клуба „Хидроелектране на Дрини“ Владимир Гладанац рекао је да је такмичење у Премијер лиги БиХ нови изазов, те да ће управа Клуба обновити уговоре са одбојкашицама са којима то није урађено.

„Проблем Клуба је одлазак играчица које су уигране и дуго година сарађују. Нажалост, то је нешто на шта не можемо да утичемо, али ћемо учинити све да задржимо окосницу тима да би што спремније дочекали сљедећу сезону и остварили наш циљ, а то је останак у Премијер лиги БиХ“, навео је Гладанац.

Капитен екипе Ивана Плећић рекла је да је веома поносна на све у Клубу на оствареном успјеху и захвалила општини Вишеград за подршку.

СРНА