Од понедељка нова програмска шема и дуже радно вријеме у програму Радио Вишеграда

29.05.2020.

Од понедјељка 1. јуна програм Радио Вишеграда емитоваће се по новој програмској шеми сваким даном од 07.30 до 20.00 сати, а програм ове медијске куће од сада ће моћи да се слуша и недјељом од 9.00 до 17.00 часова.

Директор и главни и одговорни уредник програма Радио Вишеграда Љубинка Васиљевић рекла је да су се створили сви кадровски и технички услови за продужење емитовања програма и увођење рада недјељом.

„Ослушкујући жеље и потребе наших слушалаца, али и ставом редакције одлучили смо се за овај корак. Програм је продужен два сата, што не значи да убудуће неће бити нових изненађења за наше слушаоце“, истакла је Васиљевићева.

Она је додала да ће емитовање програма недјељом бити релаксирајућег карактера, уз музику и најактуелније информације из Вишеграда, земље и свијета, као и тематске емисије ове медијске куће.

„Морам да нагласим да међу најслушаније емисије спадају оне из циклуса „Живот и стандард града“ у којима обрађујемо теме из области културе и туризма, спорта, живота на селу, здравља и интересовања младих, а оне ће сада бити емитоване од 16:15 часова. Такође, веома слушана емисија „Мозаик дана“, умјесто у 14.00 биће емитована од 15.00 сати“, подсјетила је Васиљевићева.

Она се посебно захвалила општини Вишеград и њеном начелнику Младену Ђуревићу који су помогли у набавци нове опреме.

„Захваљујући томе смо у могућности да стално радимо на побољшању квалитета програма, али и да будемо доступнији нашим слушаоцима, не само у Вишеграду, него и у цијелом свијету. Циљ нам је да слушаоци буду задовољни, а ми ћемо се и даље трудити да их правовремено и тачно информишемо“, нагласила је Васиљевићева.