Обиљежена крсна слава Дома здравља

14.11.2018.

Руководство и запослени у Дому здравља у Вишеграду данас су у присуству бројних званица прославили крсну славу – Свете Враче Козму и Дамјана, заштитнике здравствених радника.

Директор Дома здравља Снежана Ђуровић рекла је да је ова установа у стабилној ситуацији, те да су плате редовне.

„Добра је сарадња са Фондом здравственог осигурања, Министарством здравља и социјалне зештите Републике Српске и са локалном заједницом и начелником општине Младеном Ђуревићем“, истакла је Ђуровићева и додала да је Дом здравља добио нови санитет.

Она је навела и да предузеће „Хидроелектране на Дрини“ помаже у раду Дома здравља. „Тренутно седам приправника одрађује приправнички стаж у Дому здравља“, додала је Ђуровићева.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић честитао је крсну славу свим здравственим радницима и пожелио им много среће и здравља. „Општина Вишеград са Домом здравља има јако добру сарадњу и настојимо да унаприједимо здравствене услуге“, додао је Ђуревић.

Он је истакао да је у плану да се набави додатна опрема која ће служити свим здравственим радницима да лакше обављају послове, а свим суграђанима ће помоћи да се на вријеме откривају одређене болести.

СРНА