Нови сајт општине Вишеград

09.11.2016.

mladen-djurevic-1

Драги посјетиоци,

Веома сам срећан што Вас могу поздравити на новом веб сајту општине Вишеград, који ће Вам бити користан и практичан извор информација.

Овај портал намјењен је грађанима општине Вишеград који ће уз много података овдје моћи користити електронске сервисе који омогућавају једноставније и брже кориштење услуга општинске администрације. Настојаћемо да свакодневно информишемо грађане о дешавањима у локалној заједници, о установама и организацијама, о раду локалне администрације, о дневно–политичким актуелностима, те о актуелним пројектима општине.

Биће нам драго ако својим приједлозима и коментарима будете учествовали у континуираном побољшању наших услуга као и овог мрежног портала. Наш циљ је да Вишеград постане још напреднија средина, која ће бити примјер осталим локалним заједницама. Да би то остварили, потребна је сарадња како би кроз међусобну комуникацију, размјену информација и идеја брже рјешавали проблеме са којима се суочава наша локална заједница.

Општина Вишеград је отворена за сарадњу, јер је Управа та која ће слиједити потребе свих грађана, пословних партнера и будућих инвеститора.

Очекујем да ћемо заједно са вама, направити бољи развојни пут Вишеграда и граду дати нову енергију, која ће нам помоћи да градимо пут развоја, просперитета и напретка.

Начелник општине
Младен Ђуревић