Нова бензинска пумпа у Вардишту

04.06.2018.

У Вардишту код Вишеграда отворена је бензинска пумпа у власништву прослављеног српског рукометаша и предузетника Владе Мандића, који је овом приликом истакао да му је намјера била да поред ниже цијене горива, омогући становништву овог мјеста разноврстан садржај у циљу бољег  и љепшег амбијента.

„ У оквиру овог објекта налази се продавница, кафе-бар, а ускоро ће почети са радом и праонице, потврдио је Мандић.

Он је рекао да жели да помогне општини Вишеград и тиме што ће запослити одређен број људи.

„ Тренутно је запослено 15 радника, на обострано задовољство“, казао је Мандић, те додао да ће проширењем асортимана бити отворено још радних мјеста.

          Он је изразио захвалност начелнику вишеградске општине Младену Ђуревићу на подршци која му је указана у реализацији овог пројекта, те навео да се нада да ће својим доприносом у виду запошљавања помоћи овој локалној заједници.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић овом приликом је истакао да ће отварање пумпе бити на задовољство свих грађана јер је познато да  ова  локална заједница спада у најскупље у Републици Српској када је у питању цијена горива.

“ Надам се да ће сада конкуренција бити много већа, а цијене горива приступачније за наше становнике” , рекао је Ђуревић, те се захвалио Мандићу на инвестицији која ће, како каже, допринјети развоју Вардишта и Вишеграда.

Једна од запослених Миља Голијанин казала је да је презадовољна условима рада, те додала да би свима пожељела да раде у оваквом колективу.

Подсјећамо, радови на изградњи бензинске пумпе у Вардишту почели су у октобру прошле године.

Радио Вишеград