Нешковић, који је пронађен јуче, упућен у фочанску болницу

07.05.2020.

Бране Нешковић, који је након 11 дана пронађен у селу Станишевац код Вардишта, у општини Вишеград, упућен је у болницу Фоча, речено је Срни у Дому здравља Вишеград.

Нешковић је пронађен јуче и превезен је у вишеградски Дом здравља.

„Лице је прегледао дежурни доктор у Дому здравља, а затим упутио у Психијатријску болницу Соколац. Из Сокоца је враћен и упућен у болницу Фоча због бола у грудном кошу и тјелесне температуре“, речено је у Дому здравља Вишеград.

Шеф смјене Јединице Граничне полиције Вишеград Резић Марко рекао је Срни да су Нешковића јуче у 15.50 часова у мјесту Станишевац пронашли службеници Државне граничне службе.

„Лице се налазило у тешком и исцрпљеном стању. На лицу мјеста му је пружена помоћ и обавјештена је хитна помоћ и полицијска станица Вишеград, који су предузели радње из њихове надлежности. Лице је службеним возилом Граничне полиције превезено до Дома здравља Вишеград око 16.10 часова, гдје му је указана даља помоћ“, истакао је Резић.

Осим родбине и колега из фирме Оморика у којој је радио, за несталим Вишеграђанином трагали су и припадници Полицијске станице Вишеград, Цивилне заштите и Спасилачког центра из Србије.

Бране Нешковић /33/ се 25. априла удаљио у непознатом правцу из породичне куће, која се налази у селу Присоје, код Вардишта.

СРНА