Настављена акција чишћења и уређења града

12.06.2019.

Чишћењем спортског терена у насељу Бикавац у Вишеграду, настављена је прољећна акција уређења општине у којој су учествовали ученици, запослени у предузећима „Дирекција за изградњу и развој“ и „Хидроелектране на Дрини“, као и бројни спортисти из Вишеграда.

„Данас су ту са нама одбојкашице, кошаркаши, рукометаши, велику помоћ су нам пружили и запослени из предузећа „Хидроелектране на Дрини, као и општина Вишеград“, рекао је Јадранко Јањић из предузећа „Дирекција за изградњу и развој“.

Он је напоменуо да су у склопу ове акције очишћени спортски терени у насељима Црнча и Гарча, а да ће у наредних 15 дана бити очишћени терени у насељу Душче и осталим дијеловима града.

„Велики број спортиста и младих се одазвао данашњој акцији. Препознали смо важност уређења спортских терена и јавних површина, а наша дужност и обавеза је да то дјеци обезбједимо“, нагласио је Јањић.

Марко Митрашиновић из фудбалског клуба „Дрина“ истакао је да се и раније одазивао на овакве акције, те додао да се њима подстиче омладина да уради нешто слично.

Главни иницијатор уређења спортских терена и јавних површина на подручју Вишеграда је општина Вишеград.