Најугроженијим породицама подијељени пакети помоћи

04.01.2019.

Социјално угроженим породицама у вишеградском насељу Незуци данас је поводом предстојећих божићних празника уручено 40 пакета са прехрамбеним производима.

Подјелу празничних пакета организовали су Српска православна црквена општина Вишеград и предузеће „Хидроелектране на Дрини“ Вишеград у сарадњи са општинском управом.

Протојереј ставрофор Александар Топаловић захвалио је свима који су учествовали у акцији и истакао да су пакети подијељени онима којима је помоћ најпотребнија, како би осјетили радост Божића.

Он је рекао да радост Божића треба да буде подијељена са свима и изразио наду да ће овом акцијом успјети да обрадују све суграђане који славе празник.

„Желим да Нова година донесе радост и бољи живот свима нама који овдје живимо, благодат божију прије свега. Да нас Господ Бог развесели, да се што мање људи одсели и да нас што више буде у будућности“, пожелио је Топаловић.

Топаловић је у име свештенства црквене општине Вишеград честитао празник уз жељу да се радост Божића усели у сва срца и да никад не престаје.

СРНА