Начелник Вишеграда посјетио дјечије обданиште

09.12.2016.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је током данашње посјете Јавној установи за предшколско васпитање и образовање „Невен“ у Вишеграду да ће општина помоћи ову установу у складу са својим могућностима, како би боравак најмлађих био што бољи.

„Ово је наставак посјете установама и предузећима у Вишеграду. Општина ће и у наредном периоду наставити да помаже дјечије обданиште, а када буде прилике за повећањем средстава, то ће бити и учињено“, истакао је Ђуревић.

Он је додао да се сви требамо потрудити развојем друштва да буде што више дјечијих осмјеха, јер су они будућност овог града.

Директор ове установе Данка Митровић каже да су својом посјетом начелник општине и његови сарадници указали на разумијевање значаја ове установе за локалну заједницу.

„Начелник је упознат са потребама обданишта у техничком и образовном смислу, а договорене су и ефикасне мјере за побољшање рада и квалитета услуга ове установе“, додала је Митровићева.

Она је рекла да је начелник општине исказујући жељу да унаприједи рад установе обећао помоћ у обнављању дидактичког материјала и дјечијих постељина.

СРНА