Начелник општине уприличио пријем за раднике предузећа „Комунaлац“

06.10.2017.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић, уручио је данас скромне новчане награде радницима предузећа „Комунaлац“ у знак пажње за несебичан допринос у одржавању чистоће градских улица и тротоара.

„ У последњих пар мјесеци, чистоћа града је на завидном нивоу и то захваљујући овим вриједним људима који свакодневно улажу свој труд да се сви грађани а посебно туристи, осјећају лијепо у њему“, казао је начелник Ђуревић, током јутрошњег разговора са радницима градске чистоће.

„ Трудили смо се да у туристсичкој сезони на вријеме чистимо градске улице и тргове и захвални смо што је неко напокон препознао наш рад“, рекао је један од најстаријих радника овог предузећа Станимир Липовац.
Начелник Ђуревић је истакао проблеме у вези градске депоније и пожаришта која су била активна на том локалитетуи у претходном периоду, наглашавајући да се ради на изради пројектне документације за санацију ове локације.

Локална управа за предузеће „Комуналац“, које врши услуге одржавање чистоће града , на годишњем нивоу издваја око 300.000 КМ.

Радио Вишеград