На МОСИ отпутовало 50 спортиста

05.07.2023.

Спортисти из Вишеграда отпутовали су на 58. Међуопштинске омладинске спортске игре /МОСИ/ које данас почињу у Колашину, а 50 спортиста такмичиће се у малом фудбалу, одбојци, каратеу, планинарењу, одбојци на пијеску, стоном тенису и кошарци.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је новинарима да општина подржава овај спортски догађај, који је важан на овим просторима, и истакао да постоји велика шанса да ће Вишеград 2025. године бити домаћин МОСИ.

„Ових дана очекујемо коначан избор. Даћемо све од себе да будемо добри домаћини и испунимо све услове да би се спортисти могли такмичити и показати све своје вјештине“, рекао је Ђуревић и пожелио спортистима из Вишеграда успјешан наступ у Колашину.

Директор Јавне спортске установе „Дрина“ Миљан Бабић рекао је новинарима да су спортисти спремни и да очекују добре резултате, те да су подршку пружили предузеће „Хидроелектране на Дрини“ и општина Вишеград.

Кошаркаш Матија Рацковић рекао је да на такмичењу очекује поштену игру и добро дружење, а одбојкашица Марија Мирковић очекује најбоље резултате.

Међуопштинске омладинске спортске игре почињу данас и трајаће до недјеље, 9. јула.

СРНА