Младен Пецикоза новоизабрани предсједник Скупштине Карате клуба „Дрина“

11.03.2023.

Младен Пецикоза изабран је на редовној сједници Карате клуба „Дрина“ у Вишеграду за предсједника Скупштине овог спортског колектива.

Пецикоза је истакао да ће настојати да у наредном периоду реализују планиране активности, те да ће радити на побољшању, како услова у клубу, тако и у организационом дијелу такмичења.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је да ће општина и у предстојећем периоду помагати овај као и друге спортске клубове, и изразио наду да ће каратисти и даље остваривати добре резултате и оправдати статус најтрофејнијег спортског колектива.

„У мају мјесецу нас очекује турнир, а посебну пажњу ћемо посветити доброј организацији и посјећености“, додао је Ђуревић.

Када је ријеч о активностима овог клуба, тренер Ненад Леканић навео је да су почела такмичења и да имају за циљ да остваре резултате на републичком али и иностраном нивоу.

„До сада смо имали једну медаљу са Балканског првенства, а уз вриједан рад ћемо тежити ка европском или свјетском одликовању“, изјавио је Леканић.

Вишеградски Карате клуб „Дрина“ броји око 50 чланова.