Младен Ђуревић једногласно предложен за кандидата за начелника

28.05.2024.

Актуелни начелник општине Вишеград Младен Ђуревић једногласно је на сједници Општинског одбора /ОО/ СНСД-а предложен за кандидата за начелника те општине на предстојећим локалним изборима.

„На приједлог свих мјесних одбора, а и на сједници ОО потврђена је још једна кандидатура за предстојеће изборе“, рекао је Ђуревић, који је предсједник ОО СНСД Вишеград.

Ђуревић је захвалио свима који су дали свој приједлог и једногласно подржали његову кандидатуру.

Он је рекао да предстоје велике обавезе и у наредном периоду.

„Све што смо радили у претходних осам година треба да нам буде путоказ за све оно што ћемо да радимо у наредним годинама. Приоритет треба да нам буду дјеца, опстанак на овим просторима и све оно чиме се општина бави, од инфраструктуре, подршке, подстицаја“, напоменуо је Ђуревић.

Дарко Андрић из Изборног штаба СНСД Вишеград рекао је да је потврђено пријеко потребно јединство за предстојећи период у тешким временима за цијелу Републику Српску и за Вишеград.

„Коначно растерећни можемо ући и у наредни мандат. Од короне, блокаде Скупштине и свих других подметања које смо имали у протеклом периоду успјели смо да се изборимо због јединства и снаге коју показује СНСД свакодневно на терену и на скуповима“, истакао је Андрић.

Он је додао да Вишеграду и Републици Српској никада није било потребније јединство.

„Свједоци смо свих могућих врста напада да нас прогласе оним што нисмо. Зато се морамо држати заједно и још једном показати да је СНСД најодговорнија странка у Републици Српској са најодговорнијим појединцима“, истакао је Андрић.

СРНА