Кандидатуру Младена Ђуревића подржали ДНС, СП и Уједињена Српска

28.08.2020.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Вишеград Перо Петровић рекао је да коалиција СНСД-ДНС-СП-Уједињена Српска наставља сарадњу како би пружили подршку кандидатури Младена Ђуревића за начелника ове општине на предстојећим локалним изборима.

„Надам се да ће овај изборни циклус протећи у коректној атмосфери и да ћемо послије избора заједнички формирати власт“, истакао је Петровић, након састанка представника коалиционих странака.

Предсједник Општинског одбора ДНС-а Младенко Тасић рекао је да се Ђуревић у протеклом мандату показао као човјек који има велику вољу и енергију да уради више за Вишеград.

„Управо због тога ћемо Ђуревићу и овај пут дати подршку као кандидату за начелника. Надамо се да ћемо остварити све заједничке идеје и Вишеград учинити још бољим мјестом за живот“, нагласио је Тасић.

Предсједник Општинског одбора СП-а Вишеград Жељко Шеврт истакао је да ова партија даје пуну подршку кандидату СНСД-а Младену Ђуревићу на предстојећим изборима.

„Не сумњамо да ћемо заједно са коалиционим партнерима направити добар резултат на сљедећим изборима и остварити убједљиву побједу“, навео је Шеврт.

Предсједник Општинског одбора Уједињене Српске Вишеград Јасна Дујмушић Видаковић рекла је да је ова партија од свог оснивања у овој локалној заједници подржавала актуелну власт и начелника Ђуревића.

„Основани смо као подршка СНСД-у и заједничој коалицији, а бићемо ту и у наредном периоду за све што начелник буде предложио и реализовао. Уз нашу максмималну подршку, желимо му сву срећу на предстојећим изборима“, истакла је Видаковићева.

Кандидат за начелника општине Вишеград Младен Ђуревић захвалио је предсједницима коалиционих странака за пружену подршку, те изразио задовољство што је испред колације која опстаје дуги низ година.

„Вјерујем да ћемо заједничким трудом и радом, као што је било и до сада, остварити убједљиву побједу и да ће ове четири политичке партије формирати скупштинску већину. Отворени смо и за друге партије и независне кандидате који се одлуче да заједнички учествујемо у изборној кампањи, а и послије избора да учествују у владајућој коалицији“, истакао је Ђуревић, који је и начелник ове општине.

Он је подсјетио да је у претходном мандату у Вишеграду реализован велики број пројеката.

„Вјерујем да ћемо средствима Владе Српске и сопственим ресурсима наставити да уређујемо наш Вишеград како би млади остајали овдје и ту формирали своје породице. Вишеград је добра и лијепа општина, а позивам све људе који вјерују у нашу коалицију да нам дају подршку коју ћемо оправдати у наредном периоду“, рекао је Ђуревић.

СРНА