Изузетна понуда Вишеграда на београдском сајму

24.02.2017.

Туристичка организација Вишеград традиционално учествује на Међународном сајму туризма у Београду и може да буде поносна својом изузетном понудом, истакла је директор организације Оливера Тодоровић.

„Вишеград је заједно са Андрићградом дестинација која се обавезно посјећује. Овдје смо да представимо све садржаје које туристи могу да виде, првенствено културно-историјске знаменитости, манастире и цркве“, рекла је Тодоровићева Срни.

Она је истакла да се ове године промовише и производ „носталгија воз“, те „чаробни бријег“, од Златибора до Вишеграда.

„На овогодишњем сајму имамо пуну подршку локалне власти, а на сајму су и представници локалне управе“, каже Тодоровићева.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је да Вишеград постаје велика туристичка дестинација, која привлачи туристе широм свијета.

Ђуревић је изразио задовољство бројем посјетилаца штанда, истичући да то много значи за општину Вишеград, као и за цијелу туристичку понуду Републике Српске.

Он очекује да ће се на овакав и сличан начин туризам развијати још више на задовољство свих који долазе, као и због људи који живе у Вишеграду.

Директор Туристичке организације Републике Српске /ТОРС/ Нада Јовановић рекла је да се ТОРС представља на велелепном сајму у сарадњи са Представништвом Републике Српске у Београду.

„Представљамо се на великом штанду са хотелијерима, туристичким агенцијама, винаријама, бањама, те бројним излагачима из цијеле Републике Српске“, истакла је Јовановићева.

Она је додала да се праве и планови за заједничке наступе туристичке организације Србије и Црне Горе.

На штанду Туристичке организације Републике Спрпске на Београдском сајму данас у 14.00 часова биће потписан споразума између општина Чајетина у Србији и општине Вишеград у Републици Српској.

СРНА