„Хе на Дрини“ пружа подршку вишеградским одбојкашицама

19.11.2023.

Директор предузећа „Хидроелектране на Дрини“ Недељко Перишић рекао је на пријему за чланице Одбојкашког клуба „ХЕ на Дрини“ да ће ово предузеће наставити да им пружа подршку.

Перишић је рекао да овај спортски колектив посједује квалитет и да постоји нада да ће на бази њиховог стручног рада и подршке коју имају бити у Првој лиги Републике Српске у наредној години.

„Највећи спортски резултат у новијој историји направиле су одбојкашице ако изузмемо индивидуалне спортове гдје, такође, имамо успјешне такмичаре на републичком, државном, па и регионалном нивоу“, нагласио је Перишић.

Он је навео да предузеће има договор са спортским клубовима који остваре виши ранг у спортском такмичењу да ће до Нове године бити додатно награђени од предузећа „ХЕ на Дрини“ јер у свом називу носе име овог предузећа.

Тренер Одбојкашког клуба „ХЕ на Дрини“ Горан Марковић рекао је да све селекције, почевши од најмлађих, имају одличне услове за тренирање, опрему и стручну помоћ, захваљујући подршци овог предузећа.

Капитен Клуба Наталија Филиповац истакла је да је подршка овог предузећа од великог значаја.

У Спортској дворани Вишеград вечерас се игра хуманитарна утакмица између Одбојкашких клубова „ХЕ на Дрини“ и „Херцеговац“ из Билеће, а прикупљена средства биће намијењена за лијечење Стефана Ђурића који је непокретан.

СРНА