Георгиев: У Вишеград радо долазим

22.09.2018.

Пјевач поп музике Владо Георгиев рекао је да је први пут  свирао у Вишеграду, а да овдје радо долази због пријатеља, грађевина и историје.

Георгиев је рекао да је у Вишеград дошао на позив начелника општине Младена Ђуревића поводом крсне славе Мале Госпојине.

„Постоје тако општине које ме зову да дођем и Вишеград је један од њих. Драго ми је су у Вишеград дошли људи са свих страна и да су пјесма и добра атмосфера у првом плану“, истакао је Георгиев.

Георгијев је напоменуо да је присталица друштвених мрежа, а посебно твитера.

„Кад се пробудим прво погледам на твитер па скувам кафу. Све што пишем на твитеру, то су искључиво моји ставови и све што се дешава на мојим профилима то сам искључиво само ја. Мислим да је то добро, јер је то права коресподенција са фановима и са људима“, додао је Георгиев.

Он је рекао да су његови планови за наредни период нове пјесме и нови спотови.

„Боримо се против шунда и кича, јер овај свијет није толико пропао колико то на телевизијама изгледа. Поп музика и добра стара музика морају да опстану, а сав шунд и кич мора да иде у контејнер“, закључио је Георгиев.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је да је концерт Влада Георгиева поклон Вишеграђанима поводом славе општине.

„Желимо да становници нашег града уживају у свом граду, али и да концертима окупљамо туристе и госте из других градова“, истакао је Ђуревић.