Друга конференција женског предузетништва – Жене у пословном свијету

12.09.2018.

,,Друга конференција женског предузетништва у Републици Срспкој – Жене у пословном свијету“ одржаће се у петак 28. септембра 2018. године у Административном центру Владе Републике Српске, на Тргу Републике Српске 1 у Бања Луци са почетком у 9:00 часова.

Ову конференцију организују  Привредна комора Републике Српске, Министарство индустрије, енергетике и рударства Републике Српске и Републичка агенција за развој МСП, подржана заједничким програмом Европске Уније, Европске банке за обнову и развој и Владе Њемачке за локалну самоуправу и економски развој БиХ.

Основни циљ конференције је промоција женског предузетништва, охрабривање постојећих и будућих предузетница за нове предузетничке пројекте, те кроз размјену искуства унапрјеђење сарадње жена предузетница у региону.

Програмом Конференције предвиђено је одржавање мотивационог предавања, са освртом на проблематику и оснаживање жена у предузетништву, те панел дискусије кроз коју ће се представити искуства предузетница из земље и региона, а биће уприличено и потписивање споразума о сарадњи између удружења жена из региона. У оквиру ове конференције и програма Европске мреже предузетништва, одржаће се и билатерални разговори свих регистрованих учесника.

Учешће на конференцији је бесплатно, а регистрација је обавезна. Рок за регистрацију је 25. септембар 2018. године.