Додик посјетио Хидроелектрану

28.06.2017.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик посјетио је данас предузеће „Хидроелектране на Дрини“ и разговарао са новоизабраним вршиоцем дужности директора овог предузећа Недељком Перишићем.

„Овом посјетом желим да дам подршку новом директору и жељу за успјешан рад. Треба знати да ми подржавамо пословну политику овог предузећа, која је интегрисана са локалном заједницом и која ће заједно радити са начелником општине и са свим локалним важним факторима, како би се Вишеград и Андрићград и укупан друштвени живот подигао на што већи квалитет“, истакао је Додик.

Према његовим ријечима, у Вишеграду је неопходно запошљавати људе.

„`Хидроелектране на Дрини` ће много више учинити у овом времену које долази на интеграцији са локалном заједницом“, поручио је Додик.

Вршилац дужности директора „Хидроелектране на Дрини“ Недељко Перишић рекао је да му је изузетна част и задовољство угостити предсједника Републике Српске.

„Драго ми је што имам подршку предсједника Додика. У току је примопредаја, комисије раде свој посао, надам се да ћу оправдати повјерење које сам добио“, истакао је Перишић.

СРНА