Добра сарадња општине и породица заробљених и погинулих бораца

07.02.2018.

Замјеник предсједника Републичке организације породица заробљених и погинулих бораца Републике Српске Вељко Лазић рекао је да општина Вишеград пружа пуну подршку овој организацији на различите начине, те да су веома задовољни сарадњом са општинским руководством.
„Ми смо задовољни сарадњом са општином, а посебно разумијевањем начелника према овој популацији. Ова организација је на буџету општине и добија одређена средства“, истакао је Лазић након данашњег састанка са начелником општине Вишеград Младеном Ђуревићем.

Лазић је уручио Ђуревићу монографију „Не заборави вољена земљо“, аутора Славише Сабљића, у којој су обухваћене све породице у којима је погинуло три и више чланова.

Потпредсједник Републичке организације породица заробљених и погинулих бораца Републике Српске Нико Кисић захвалио је начелнику на пријему и истакао да ће одлична сарадња бити настављена и у наредном периоду.

Ђуревић је рекао да општина настоји на различите начине да помогне борцима, те да је Вишеград једна од општина која издваја највећа средства за ову популацију.

„Наставићемо да помажемо како би примјером показали да не смијемо заборавити ствараоце Републике Српске“, додао је Ђуревић.

СРНА