Ђуревић посјетио предузеће „Традиција“

18.05.2018.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић посјетио је данас предузеће „Традиција“ које се највише бави израдом икона и кандила, а запошљава десетак радника, како би указао да општина брине о привредницима са подручја ове општине.

„Ми смо у прошлој години имали низ посјета привредним субјектима који послују на подручју Вишеграда, са циљем да укажемо да општина води рачуна о њима, а данас смо наставили обилазак привредника“, рекао је Ђуревић.

Он је додао да се предузеће „Традиција“ бави производном дјелатношћу и да заслужује пажњу и бригу локалне управе.

„Показали смо заинтересованост и спремност за сваку врсту помоћи са наше стране јер то су људи који овдје живе и запошљавају одређен број људи“, истакао је Ђуревић.

Власник предузећа „Традиција“ Зоран Мојевић истакао је да послују 18 година и да се баве српском традицијом.

„Радимо црквени програм и све оно што је у вези са нашом традицијом, а имамо и пословни програм и то су углавном плакете и различите врсте грбова“, навео је Мојевић.

Он је додао да раде за цијели простор БиХ, сарађују са епархијама, а црквени програм углавном раде за црквене продавнице и манастире.

„Имамо добру сарадњу са општином Вишеград, за њих радимо грбове општине свих величина, а посебно захваљујемо начелнику што нас је посјетио и дао нам подршку у раду“, рекао је Мојевић.

СРНА