Ђуревић организовао пријем за ученике генерације

04.07.2023.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић организовао је пријем за ученике генерације вишеградске основне и средње школе Димитрија Брадоњића и Ивана Баранца, којима је уручио скромне поклоне.

Ђуревић им је пожелио много здравља, среће и успјеха у даљем школовању, те поручио средњошколцима да се врате у Вишеград, истичући да ће локална заједница дати све од себе да остану на овим просторима.

Иван Баранац, ученик генерације у Средњошколском центру „Иво Андрић“, рекао је да очекује да се његова генерација са поносом врати у Вишеград након завршеног факултета и да ће учинити све да Вишеград настави напредак.

„Овај пријем је показатељ колико општина цијени рад и залагање свих ученика. То је прави примјер како општина треба да се опходи према својим ђацима“, истакао је Баранац, који ће школовање наставити на Факултету организационих наука у Београду.

Димитрије Брадоњић, ученик генерације у Основној школи „Вук Караџић“, рекао је да је уписао гимназију и да овај пријем даје вјетар у леђа.

„Резултати ће бити све бољи што се више трудимо“, рекао је Брадоњић и захвалио наставницима, али и родитељима који су му били највећа подршка у школовању.

СРНА