Ђуревић: Новинари важан фактор друштва

28.12.2022.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је данас на традиционалном новогодишњем пријему, да су новинари важан фактор друштва и да је сарадња са медијима била добра.

„Сарадња са медијима је на завидном нивоу. Новинари су кључ дешавања, јер у данашње вријеме све оно што се не објави као да тога није ни било“, истакао је Ђуревић.

Новинар Радио Вишеграда Оливера Марковић рекла је да се представници медија могу похвалити изузетном сарадњом са представницима извршне, а сада и законодавне власти.

„Челни човјек ове општине увијек је нашао начин да одговори на сва, па и нека баш непријатна питања новинара. Надам се ће тако бити и у периоду који је пред нама“, истакла је Марковићева.

Дописник Радио телевизије Републике Српске /РТРС/ Данко Јевђевић рекао је да је из Вишеграда емитовано 250 прилога дневно-информативног садржаја, те прилога из културе, спорта и друштвених дешавања.

Пријему за новинаре присуствовали су запослени у Радио Вишеграду, дописници РТРС-а, Новинске агенције Републике Српске, „Вечерњих новости“, те локалних и регионалних портала.

СРНА