Дејан Крсмановић нови предсједник ФК „Дрина“

22.02.2023.


Дејан Крсмановић изабран је за предсједника Фудбалског клуба „Дрина“ из Вишеграда умјесто досадашњег Горана Богдановића.

Крсмановић је рекао Срни да је свјестан свих потешкоћа са којима се клуб сусреће, а са којима се као предсједник, заједно са другим члановима Управног одбора и члановима Скупштине клуба мора изборити.

„Клуб тренутно наступа у Другој лиги Републике Српске, група исток, што сматрам да је испод реномеа клуба, али што је нажалост и реалност клуба у овом тренутку. Надам се да ћемо створити предуслове да наш клуб вратимо тамо гдје му је и мјесто, а то је Прва лига Републике Српске. Млађе категорије наступају у неквалитетним подручним лигама, те ћемо учинити све да наша дјеца играју у квалитетној лиги“, нагласио је Крсмановић.

Крсмановић је поручио да ће дати све од себе да остваре што бољи контакт са Фудбалским Савезом Републике Српске и БиХ, те Министарством за омладину породицу и спорт Републике Српске, што је у претходном периоду недостајало.

Изборној скупштини Фудбалског клуба „Дрина“ присуствовао је и начелник општине Вишеград Младен Ђуревић који је рекао да је ово клуб са најдужом традицијом, што му гарантује будућност уз подршку општине Вишеград.

Фудбалски клуб „Дрина“ основан је 1924. године.

СРНА