Данијели Перковић из Рогатице викенд за двоје у Вишеградској бањи

30.07.2020.

Данијела Перковић из Рогатице добитник је главне награде – викенд за двоје у хотелу „Вилина влас“ у Вишеградској бањи, у оквиру трећег извлачења наградне игре „Чекамо вас у Вишеграду“.

Осим главне награде, добитница је освојила и ваучер општине Вишеград у вриједности од 50 КМ за угоститељске услуге у неком од вишеградских ресторана, а припада јој и бесплатна конзумација крафт пива у покретном вишеградском пабу „Бир бајк“ за двије особе, бесплатна зип лајн вожња код Вишеградске ћуприје за двије особе.

Осим тога, Данијели Перковић припада и бесплатна градска вожња суп даскама или кајацима у Вишеграду за двије особе, бесплатна вожња туристичким бродићем Марина за двије особе и бесплатна градска вожња туристичким возићем Ћирко за двије особе.

Данас су извучени и добитници поклон ваучера у вриједности од 50 КМ које додјељује општина Вишеград, а то су Вања Јанковић из Брчког, Младен Перишић из Београда, Милица Глигорић из Бачког Градишта, Александар Ђурић из Новог Сада, Зорица Јанковић из Градишке, Божо Танасковић из Чајнича и Драган Арсенин из Новог Сада.

Своје награде добитници могу искористити до 30. септембра 2020. године.

Организатори промотивне туристичке кампање су општина Вишеград и Туристичка организација Вишеград, у сарадњи са хотелом „Вишеград“, комплексом Андрићград, хотелом „Вилина влас“ и власницима туристичким атракција.

СРНА