Бронзана медаља Селени Леканић из Вишеграда

21.09.2020.

Члан Карате клуба „Дрина“ из Вишеграда Селена Леканић освојила је бронзану медаљу на Првенству Републике Српске у каратеу за кадете.

Леканићева је рекла Срни да је први пут након осам мјесеци имала такмичарски меч, на Првенству Републике Српске у каратеу за кадете, јуниоре и млађе сениоре у појединачној и екипној конкуренцији, које је одржано јуче у организацији Карате савеза Српске.

„Због специфичности ситуације у којој се налазимо, ово првенство није изгледало као претходна такмичења. Када сам започела први меч, имала сам осјећај као да се никада нисам такмичила. Изгубила сам први меч, а након тога имала сам двије борбе које сам ријешила у своју корист и на крају заузела треће мјесто“, истакла је Леканићева, посебно захваливши општини Вишеград и начелнику Младену Ђуревићу који су омогућили учешће на овом такмичењу.

Она је рекла да се овим резултатом пласирала на Првенство БиХ, те да се још не зна да ли ће то такмичење бити одржано због ситуације изазване епидемијом вируса корона.

„Вриједно тренирамо сваки дан да бисмо спремно дочекали евентуално нова такмичења која слиједе“, нагласила је Леканићева.

СРНА