Новогодишњи пријеми за спортске клубове и удружења

30.12.2019.

У општини Вишеград одржан је пријем за представнике спортских клубова и удружења из ове општине, поводом новогодишњих празника.

Начелник општине Младен Ђуревић рекао је да је задовољан сарадњом и оствареним резултатима на пољу спорта, културе и у осталим друштвеним активностима.

„Наставићемо сарадњу и у наредној години, која ће по започетим пројектима бити још успјешнија од ове“, истакао је Ђуревић.

Предсједник Гусларског друштва „Раде Јамина“ Дарко Лечић рекао је да је иза њих успјешна година у сваком погледу, са великим бројем реализованих пројеката.

„Ми смо реализовали пет пројеката од којих је општина финансирала један највећи а то је Сабор Српског изворног пјевања. Општина као и начелник општине је увијек ту и спреман је да подржи све наше манифестације“, додао је Лечић.

Предсједник удружења бродара „Вишеград на Дрини“ Давор Радовић рекао је да је сарадња између општине и удружења веома добра.

„Настојаћемо по плану да све пројекте завршимо, што је у интересу општег добра“, додао је Радовић.

Члан управе Рукометног клуба Вишеград Данко Јевђевић рекао је да је сарадња рукометног клуба Вишеград и општине Вишеград јако добра.

Он је истакао да општина помаже рукометном клубу и да располажу са четири селекције које вриједно тренирају а да захваљујући општини Вишеград обезбјеђују средства за њихова такмичења.

„Општина је била покровитељ бројних манифестација и надамо се да ће и у наредној 2020. години општина подржати вишеградске спортисте“, додао је Јевђевић.

Представник Мото клуба „Пауер“ Саша Пецикоза рекао је да су до сада имали одличну сарадњу са Општином Вишеград и да већ десет година уз помоћ општине традиционално одржавају мото скуп.

Он је истакао да се нада да ће се и у будућности наставити традиција одржавања мото сусрета у Вишеграду.