Постављена туристичка сигнализација

13.12.2017.

Туристичка организација општине Вишеград успјешно је реализовала пројекат „Израда додатне туристичке сигнализације Вишеграда“, који је са 5.000 КМ финансирало Министарство трговине и туризма Републике Српске.

Директор Туристичке организације Вишеград Оливера Тодоровић рекла је Срни да је постављено 12 туристичких путоказа, пет туристичких табли и двије велике табле добродошлице на улазу у Вишеград.

„Пројекат је спроведен у складу са редовним планским активностима Туристичке организације, а циљ је био постављање сигнализације за туристичке објекте и локалитете који до сада нису били означени, као и за објекте за које се показало да је потребна додатна сигнализација поред већ постојеће“, навела је Тодоровићева.

Према њеним ријечима, завршетком пројекта остварен је план постављања туристичке сигнализације, чиме су покривени сви најважнији локалитети и објекти.

Она је подсјетила да су у овој сезони на најпрометнијим локацијама у Вишеграду постављене табле са туристичком мапом.

„У наредном периоду планирано је да се приступи и изради туристичких инфо-панела поред важнијих објеката интересантних за туристе“, додала је Тодоровићева.

Пројекат је реализован у сарадњи општине Вишеград и локалног предузећа „Комуналац“.

СРНА