Načelnik Višegrada posjetio dječije obdanište

09.12.2016.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je tokom današnje posjete Javnoj ustanovi za predškolsko vaspitanje i obrazovanje „Neven“ u Višegradu da će opština pomoći ovu ustanovu u skladu sa svojim mogućnostima, kako bi boravak najmlađih bio što bolji.

„Ovo je nastavak posjete ustanovama i preduzećima u Višegradu. Opština će i u narednom periodu nastaviti da pomaže dječije obdanište, a kada bude prilike za povećanjem sredstava, to će biti i učinjeno“, istakao je Đurević.

On je dodao da se svi trebamo potruditi razvojem društva da bude što više dječijih osmjeha, jer su oni budućnost ovog grada.

Direktor ove ustanove Danka Mitrović kaže da su svojom posjetom načelnik opštine i njegovi saradnici ukazali na razumijevanje značaja ove ustanove za lokalnu zajednicu.

„Načelnik je upoznat sa potrebama obdaništa u tehničkom i obrazovnom smislu, a dogovorene su i efikasne mjere za poboljšanje rada i kvaliteta usluga ove ustanove“, dodala je Mitrovićeva.

Ona je rekla da je načelnik opštine iskazujući želju da unaprijedi rad ustanove obećao pomoć u obnavljanju didaktičkog materijala i dječijih posteljina.

SRNA